SPEEDOMETER SERVICEDefekt speedometer, led lys, lcd skjerm som er ødelagt, eller programmering av brukt speedometer?
Vi hjelper deg raskt og rimelig med ditt instrument. 


Hva vi kan gjøre for ditt kjøretøy

-Kalibrering
Har du en annen dimensjon på dekk eller viser instrumenter ditt for høy eller for lav fart kan vi kode om instrument eller hjerne.

-Koding av startsperre
Enkelte biler har startsperre i instrumentet som etter bytte gjør at bilen ikke starter. Vi kan fysisk gå inn i "minnet" i hovedkortet i instrumentet og gi nytt liv til bilen din.

-Bytte av Lcd
Pixler som er defekt eller sprekk i lcd skjerm i speedometer er en møysommelig jobb å utføre. Vi bytter skjerm og sparer deg for dyre verksted kostnader.

-Urskive bytte
Ønsker du å bytte urskive på ditt instrument anbefaler vi å ta kontakt med oss. Mange opplever etter å ha gjort dette selv at nåler henger eller vibrerer. Vi gjør dette raskt med riktig verktøy.

-Endre kilometer
Ved bytte av ødelagte instrumenter tar gjerne merkeverksted mange tusen kroner for nytt intrstrument og programmering for at du skal få rett kilometerstand. Det finnes mange grunner til å endre kilometer, å gjøre dette for vinning,lure leasing selskaper , forsikring eller for å tjene på salg er straffbart.
Ved endring av kilometer skrives alltid egenerklæring på oppdrag og formålet med jobben.


-Bytte og kopiering av instrument
De aller fleste biler har viktig informasjon lagret i diverse microchiper i ECU eller instrument. Vi kan hente ut denne informasjonen og overføre dette til et nytt eller brukt instrument.


-Hjemme hos deg
Vi kommer gjerne også hjem til deg om ditt kjøretøy ikke lar seg starte eller situasjonen ikke tillater at du kan komme med bilen til oss.


© 2019 SpeedometerService

Made with ‌

Landing Page Software